Nu finns hela Aure-kollektionen ute!

Nu kommer fina Aure i en drömkollektion av ringar och örhängen med gnistrande diamanter och vita safirer. Inspirerad av den rena kärleken till det naturligt vackra, vida vidder och glittrande fjällbäckar. Helt briljant till ditt vinterbröllop, din förlovning eller kanske en lyxig morgongåva.  Vilken Aure blir din?

AURE
SLÄTA RINGAR
SE HELA KOLLEKTIONEN
AURE
RINGAR MED DIAMANT
SE HELA KOLLEKTIONEN
AURE
RINGAR MED VIT SAFIR
SE HELA KOLLEKTIONEN
AURE
Örhänge med diamant
sE HELA KOLLEKTIONEN
AURE
ÖRHÄNGE MED VIT SAFIR
SE HELA KOLLEKTIONEN

FRI GRAVYR

Hos oss ingår gravyr vid din beställning!

LÄS MER

Varje smycke i denna kollektion är ett uttryck för subtil lyx och sofistikerad design, perfekt för den moderna individen som uppskattar tidlös skönhet.

Med "Aure" erbjuder Schalins en rad förlovnings- och vigselringar som kännetecknas av deras helrunda släta utformning, vilket ger en diskret och elegant känsla. Denna kollektion är skapad för att komplettera alla tillfällen, vare sig det är för ett speciellt ögonblick som en förlovning eller vigsel, eller som en vardaglig lyx.

Schalins förståelse för att modern lyx ligger i enkelheten och renheten i designen återspeglas i "Aure". Denna kollektion är inte bara en hyllning till det estetiskt tilltalande utan också till hållbarhet och ansvar. Tillverkad från återvunnet guld och med konfliktfria diamanter, representerar varje ring i "Aure" ett miljömedvetet val utan att kompromissa med kvaliteten eller designen.

Upptäck "Aure"-kollektionen på Schalins och finn en ring som inte bara symboliserar din kärlek och ditt engagemang men också speglar din individuella stil och värderingar. "Aure" är en kollektion som erbjuder både skönhet och substans, perfekt för den som söker det exceptionella inom minimalistisk design.