kollektion
reflection

Reflection är vår nya moderna kollektion som har en stilrent pärlliknande mönster i olika utföranden, passar dig som vill ha en unik design. Du väljer mellan en enklare formgivning med endast mönster i en eller två rader till mer mönster i elegant kombination tillsammans med diamanter. I denna serie finns även tvåfärgade ringar, vitguld & rödguld eller vitguld & roséguld.

Varje ring i "Reflection"-kollektionen är skapad med en oöverträffad hantverksskicklighet och en djup respekt för traditioner, samtidigt som den bär på en modern känsla som passar dagens par perfekt.

"Reflection" står ut med sitt stilrena, pärl-liknande mönster som finns i olika utföranden, från enklare formgivningar med mönster i en eller två rader till mer komplexa mönster som elegant kombineras med diamanter. Denna variation möjliggör för par att hitta en ring som verkligen speglar deras personlighet och kärleksband. Kollektionen erbjuder även tvåfärgade alternativ, vilket ger en ytterligare dimension till designen och tillåter en personlig touch.

Tillverkade i Sverige från återvunnet finguld och med konfliktfria eller labbodlade diamanter, speglar varje smycke Schalins åtagande till hållbarhet och kvalitet. Det är inte bara en ring; det är ett löfte om kärlek, respekt för miljön, och en investering i framtida generationer.

"Reflection"-kollektionen är designad för de som värdesätter originalitet och kvalitet, och söker efter en ring som kan berätta deras unika historia. Varje val av ring från denna kollektion är ett steg mot att föreviga de ögonblick som speglar ert liv tillsammans, en reflektion av er gemensamma resa fylld av kärlek och gemenskap.

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.