kollektion
donau

Donau är en solitärserie där diamanten dominerar. Serien har flera olika diamantstorlekar att välja mellan. Ringarna smal skena på 2 mm, vilket skapar en fantastisk vacker ring som med en konformad chatong som vackert upphöjer diamanten.

En serie med ringar, hängen och örhängen som håller i generationer.

"Donau"-kollektionen erbjuder ett brett spektrum av solitärringar, där den gnistrande diamanten står i centrum, likt en krona som lyfter fram stenens skönhet. Med tolv olika diamantstorlekar att välja mellan ger "Donau" en mångsidighet som passar alla stilar och tillfällen. Varje ring är en symbol för kärlekens styrka och skönhet, designad för att fira ögonblick av engagemang, förlovning och evig förening.

Det unika med "Donau"-ringarna ligger i deras kronformade chatong, som inte bara skyddar diamanten utan också lyfter fram dess lyster på ett exceptionellt sätt. Denna design ger varje ring en distinkt karaktär och ett visuellt djup som fångar och reflekterar ljuset på det mest förtrollande sätt.

För de som söker efter en komplett uppsättning, erbjuder "Donau" även matchande örhängen och hängsmycken, vilket gör det enkelt att skapa en enhetlig och elegant look. Oavsett om du letar efter en tidlös gåva till en älskad eller en personlig symbol för att fira ett speciellt tillfälle, är "Donau"-kollektionen ett perfekt val.

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.