kollektion
rocky

Rocky är en av vår mest älskade kollektion och har funnits i vårt sortiment länge. Ringarna består av diamanter fästa i en krabbfattning på en tunn skena. Detta är en klassiskt val som aldrig kan bli fel, och kan bäras generation efter generation.

Ringarna kommer från 0,25ct upp till 1,00ct. Bär ringarna en och en eller två på rad, allt blir fint med Rocky!

Med "Rocky", har Schalins skapat smycken som inte bara är en gåva till en älskad, utan också en kraftfull representation av livets beständighet och det eviga bandet mellan två hjärtan.

Designad med precision och omsorg, använder "Rocky"-kollektionen 100% återvunnet finguld och konfliktfria diamanter, vilket står i linje med Schalins engagemang för hållbarhet och ansvarsfull tillverkning. Varje ring är en mästerverk av hantverk, där diamanterna skickligt är placerade för att maximera deras lyster och skapa en strålande effekt som fångar ögat.

"Rocky"-kollektionen erbjuder ett brett spektrum av alliansringar, från subtila och eleganta till mer uttrycksfulla och iögonfallande designs. Detta gör dem till det perfekta valet för alla, oavsett personlig stil eller smak. Vare sig det är en förlovningsring, en vigselring eller ett smycke för att fira ett speciellt tillfälle, ger "Rocky" en unik touch till varje minnesvärd stund.

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.