kollektion
i'm in love

Stundande bröllop? Därför är Love en favorit!

Lys upp ditt bröllop med vigselring ur kollektionen I´m in Love. En kollektion av nätta, eleganta förlovnings- och vigselringar som andas lyx och ren lycka. Ringar som passar fint ihop och kan matchas så som du själv önskar. En riktig storfavorit!

I´M IN LOVE
PLATINA
Bekanta dig närmare med ädelmetallen platina.
Platina vigselringar representerar lyx och sofistikering, perfekt för dem som uppskattar elegans.
SE KOLLEKTIONEN I PLATINA

I´m in love lanserades för några år sedan och är idag vår mest sålda och älskade kollektion.

Den består av nätta och eleganta förlovnings- och vigselringar. Du kan med fördel kombinera olika modeller i serien med varandra, alla ringar matchar fint ihop. I denna serie finns möjligheter att bygga en matchande ”stack” flera ringar på varandra, förlovning, vigsel, morgongåva eller ett barns födelse - möjligheterna är oändliga!

Precis som samtliga kollektioner går det utmärkt att kombinera med övrigt sortimentet.

Varje smycke är en symbol för Schalins långa tradition av hantverksskicklighet och designexcellens, tillverkade med omsorg i Sverige från återvunnet guld och konfliktfria diamanter.

"Love"-kollektionen kännetecknas av sin mångsidighet, med allt från smala solitärringar till nätt designade haloringar, vilket gör det möjligt för varje person att hitta en ring som speglar deras personliga stil och kärlekens unika natur. Dessa smycken är inte bara en perfekt gåva för förlovningar och bröllop utan också en underbar gest för att fira årsdagar och andra speciella tillfällen i livet.

Att välja en ring från "Love"-kollektionen är att välja en tidlös skatt, en gåva som bär på en berättelse om kärlek, engagemang och evig förening. Med sitt engagemang för hållbarhet och etik erbjuder Schalins inte bara en symbol för kärlek utan också ett ansvarsfullt val för framtiden.

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.