INSTRUKTIONER FÖR DIN REKLAMATION

Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller felproduktion kommer vi att göra en objektiv bedömning och begära in smycket. Enligt konsumentköplagen har du alltid (tre) 3 års reklamationsrätt på alla varor, det gäller självklart alla våra ringar och övriga varor. Vid eventuell reklamation ska en anmälan göras inom skälig tid. En reklamation som sker inom två (2) månader från att felet är upptäckt anses alltid ha gjorts inom skälig tid.

Första steget vid reklamation är att försöka åtgärda felet. Om detta inte är möjligt och reklamationen blir godkänd kommer vi att ersätta dig med en ny produkt. Ringar är sköra smycken som bör bäras med stor aktsamhet och ses över regelbundet. Vi rekommenderar att ringar med diamanter bör ses över var sjätte månad för att säkerhetsställa att diamanterna sitter åt ordentligt.

Vi erbjuder 2 års garanti på alla våra smycken för händelser som beror på fabrikationsfel. Vår garanti gäller inte om du under perioden gjort ändringar på ringen (så som storleksändring) via en annan guldsmed.

Tänk på att aldrig bära dina ringar vid tillfällen då extra slitage kan uppstå, som träning, trädgårdsarbete, diskning, när ni sover och dylikt.

Om vi inte har möjlighet att ersätta dig med en likadan vara har du rätt till att häva köpet och få pengarna återbetalda.

Återbetalning sker normalt inom 14 arbetsdagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Vi kan endast utföra återbetalning på samma sätt och till samma konto som användes vid köptillfället.

Vi beklagar att er order inte nådde era förväntningar. Vi strävar alltid för att alltid leverera över förväntan.

  • Fyll i formuläret på sidan för att anmäla en reklamation. När vi mottagit er anmälan kommer en retursedel att skickas till din mejl.
  • Paketera paketet så likt som möjligt till hur det mottogs. Tejpa väl och sätt retursedeln över leveranssedeln.

Har du frågor eller Behöver hjälp?

Kontakta oss på: info@schalins.se eller direkt via vår chatt.

anmäl en reklamation

Detta formulär lämnar information till Schalins om din reklamation.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.