Vi på Schalins har tillverkat vigsel- och förlovningsringar sedan 1944 och är idag stolta över att vara en av Nordens största ringtillverkare. Vi har vår guldsmedja i norra Sverige där våra skickliga hantverkare arbetar med allt från design och legering till juvelfattning, puts och gravyr.

När vi tillverkar din ring gör vi det helt och hållet från grunden med början från den dag du beställer den. Inom en vecka lämnar den sedan vår verkstad, på väg till dig. Det i sig är unikt, men är bara en av flera anledningar till att välja Schalins.

committed to swedish craft

Vår guldsmedja

Läs mer

Så arbetar vi med hållbarhet

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.
Du kan även välja att få din ring med labbodlade diamanter.

100% återvunnet finguld

100% fossilfri el

100% konfliktfria diamanter

Vi är kanske främst kända för vår långa tradition av kvalitetsringar men vårt smyckessortiment är bredare än så. Vårt smyckessortiment består också av hängen och örhängen, med samma höga standard och kvalitet som våra ringar.

När du beställer från Schalins kan du känna dig trygg med att vi skapar ditt smycke med de bästa förutsättningar i landet. Sedan 1944 har vi utvecklat, förbättrat och moderniserat många delar i vår verksamhet. Samtidigt är mycket av det traditionella hantverket bevarat och varje smycke vi skapar bär på sin egen historia, för dig att bygga vidare på.

Har du några frågor eller funderingar inför din beställning? Välkommen att ta kontakt med någon av våra skickliga kollegor på kundservice.