INSTRUKTIONER FÖR DIN RETUR

  • Från det att du hämtar ut din beställning från Schalins.com så har du 14 dagars öppet köp.
  • Ångerrätten gäller inte om du använt produkten och/eller tagit bort ev plombering. För att returen ska godkännas måste varan/varorna vara i ett helt oanvänt skick, oskadade, oförändrade, utan repor och i originalförpackning, inklusive certifikat.
  • Ringen eller smycket måste ingå i Schalins.com ordinarie sortiment och inte ha gravyr och/eller vara en specialbeställning, egen design.

  1. Fyll i formuläret nedan. Ange samma namn och uppgifter som vid din beställning. Vi noterar din retur och inväntar försändelsen. Du ansvarar för returen tills dess den ankommit oss.
  2. Packa allting likt hur du mottog paketet, säkerställ att allt som fanns vid leverans är med i paketet, till exempel diamantcertifikat, box etc. Tejpa igen paketet noga och fäst retursedeln över den tidigare leveranssedeln. Du står själv för returkostnaden och vi rekommenderar att du väljer samma leveransförfarande som vid din leverans (PostNord REK). Skapa din retursedel hos PostNord.
  • Returadress: Schalins Ringar AB, BOX 3036, 831 03 Östersund

3. Tillåt oss två veckor efter det att vi mottagit din retur för att inspektera ringen eller smycket. När vi är färdiga med inspektionen och den är godkänd kommer vi att återbetala hela ordersumman. Återbetalningar sker till det betalalternativ du valde vid köpet,

Har du frågor eller Behöver hjälp?

Kontakta oss på: info@schalins.se eller direkt via vår chatt.

NOTIFIKATION KRING KOMMANDE RETUR

Detta formulär lämnar information till Schalins om din kommande retur.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.