våra
Kollektioner

Våra kollektioner är framtagna med kärlek för hantverket och tradition sedan 1944. Med vår långa erfarenhet av att tillverka vigsel & förlovningsringar kan du känna dig lugn med att vi väljer ut förlovning och vigselringar med omsorg och design. I våra Kollektioner finns något för alla, önskar du ring med diamant?
eller kanske en flerfärgad vigselring? Låt dig inspireras av vårt hantverk för att hitta din perfekta drömring.

Limited edition

FAIRY - halsband med ädelsten

SE kollektionen
En bild på en vacker förlovningsring i röd guld med stor labbodlad diamant och mindre omringande labbodlade i formen av en cirkel. Kvällssol i bakgrunden.diamanter
labbodlade diamanter
North
se kollektionen
släta ringar
Se kollektionen

En förlovningsring är symbol för er kärlek, engagemang och frieri. Vigselringen är en symbol för äktenskap och för ert nya liv tillsammans. Med kärlek i nöd och lust.

SMYCKESKOLLEKTIONER
SE ALLA SMYCKEN
HALSBAND & ÖRHÄNGEN
HALSBAND Örhängen


En av de mest framträdande kollektionerna är "Shine", som kännetecknas av sin smala, nätta och minimalistiska design. Denna kollektion är perfekt för den som söker en modern och tidlös estetik. Varje smycke i "Shine" är skulpterat med perfekt precision, för att återspegla minimalistisk renhet och stilfull enkelhet.

"North" är en annan populär kollektion som erbjuder labbodlade diamantringar, en etisk och miljövänlig lösning för den moderna konsumenten. Denna kollektion är en hyllning till hållbarhet och modern teknologi, där varje ring är lika vacker och autentisk som dess naturliga motsvarighet.

För de som uppskattar en mer klassisk design är "Fairytale" en kollektion som verkligen står ut. Denna serie erbjuder ringar prydda med gnistrande ädelstenar som akvamarin, morganit och beryll, perfekt för dem som söker en "powerring" med extra allt.

Varje kollektion från Schalins är tillverkad av återvunnet guld och konfliktfria diamanter, vilket garanterar att ditt smycke inte bara är vackert, utan också ansvarsfullt framtaget. Med Schalins kan du känna dig trygg i att din ring är tillverkad med respekt för både människor och miljö.

Oavsett om du letar efter en ring för en speciell tillfälle som ett frieri, ett jubileum eller bara för att visa din uppskattning, har Schalins en kollektion som passar dina behov. Upptäck hela utbudet på schalins.com och låt Schalins hjälpa dig att hitta den perfekta ringen som representerar din kärlek och ditt engageman