Nyheter

Limited edition
halsband fairy
en bild på två stycken förlovningsringar i guld och med labbodlade diamanter. Nedstukna i grov mörk sand med kvällshimmel i bakgrunden.
Kollektion North
Kollektion AURE
tunna ringar
kollektion shine

Här hittar du de senaste nyheterna på vigsel och förlovningsringar. I kollektionen Shine hittar du allt från små nätta solitärringar till magnifika diamantringar upp till 1,00 carat. Söker du en vigsel eller förlovningsring med andra diamantslipningar eller ädelstenar är Aure kollektionen du ska titta närmare på.

I Kollektionen Aure hittar du vackra ringar med oval, smaragd & briljanslipade diamanter. Nytt för denna kollektion är att Aure även går att välja med vita safirer. Matcha sedan med vackra örhängen ur samma serie för en komplett look.

Varje ring, tillverkad i vår toppmoderna anläggning i Östersund, är ett bevis på vårt engagemang för utmärkt hantverk och kärlek till detaljer.

Vårt nyaste sortiment av förlovnings- och vigselringar är inget undantag. Vi introducerar banbrytande design som förenar klassisk elegans med samtida flair, perfekt för det moderna paret. Bland innovationerna finns ringar i ädelmetaller som guld, platina och palladium, alla noggrant utvalda för sin hållbarhet och skönhet. Vår kollektion inkluderar också labbodlade diamanter, ett etiskt och prisvärt alternativ som inte kompromissar med kvaliteten eller glansen.

Schalins tar stolthet i att erbjuda ringar som inte bara symboliserar kärlek och åtagande utan också står för vårt åtagande till miljön. Varje ring är tillverkad med 100% återvunnet guld och 100% konfliktfria diamanter, vilket säkerställer att ditt val inte bara är ett uttryck för din kärlek utan också för ditt miljömedvetande.

Oavsett om du föredrar den tidlösa skönheten hos en klassisk solitär, den sofistikerade elegansen av en halo-design, eller den unika charmen hos en anpassad skapelse, har Schalins något för alla. Upptäck vårt breda sortiment och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta ringen som speglar din personliga stil och kärlekshistoria.

Besök vår webbshop på schalins.com för att utforska våra senaste kollektioner och hitta den rätta ringen för dig. Varje Schalins ring är mer än bara ett smycke; det är ett löfte om kärlek, hantverk och hållbarhet, tillverkat med passion och precision för att fira din unika kärlekshistoria.