Putspenna

Putspenna

Putspenna

Putspenna

Putspenna

Putspenna

Putspenna
Ordinarie pris 149 kr
/

Endast -8 artiklar i lager!

PRIS: Ink. moms.

Ordinarie pris 149 kr
/

Med vår avancerade putspenna tar du inte bara hand om ditt smycke, du investerar i dess långvariga skönhet och elegans. Schalins putspenna hjälper till
att minska uppkomsten av repor på metallen genom att ta bort
smuts och oljor för en längre varaktig glans. Ger även din ädelsten en quick fix uppfräschning och den är enkel att ha med i väskan.

Vrid tills rengöringsmedlet syns på borsten. Du behöver endast ta en liten klick,
Pensla diamanten eller ädelstenen tills det börjar skumma.
Skölj ditt smycke i rinnande vatten.
torka av smycket med en duk.

För smycken som skiner i varje ögonblick!

Schalins står för svensk design av högsta kvalitet och idag är vi en av Nordens största ringtillverkare med vår guldsmedja i Norrland. När du beställer från Schalins kan du känna dig trygg med att vi skapar ditt smycke med de bästa förutsättningar i landet. Sedan 1944 har vi utvecklat, förbättrat och moderniserat många delar i vår verksamhet. Samtidigt är mycket av det traditionella hantverket bevarat och varje smycke vi skapar bär på sin egen historia, för dig att bygga vidare på.

När vi tillverkar din ring gör vi det helt och hållet från grunden med början från den dag du beställer den. Inom en vecka lämnar den sedan vår verkstad, på väg till dig. Det i sig är unikt, men är bara en av flera anledningar till att välja Schalins.

Läs mer om oss här.

Det är få som vet sin ringstorlek och det är därför inte ovanligt att känna sig osäker inför en beställning. Men vi på Schalins finns såklart alltid här för att guida dig rätt. Läs vår storleksguide eller beställt ett kostnadsfritt storleksband här.

Vi erbjuder 2 års garanti på alla våra smycken för händelser som beror på fabrikationsfel. Vår garanti gäller inte om du under perioden gjort ändringar på ringen (så som storleksändring) via annan guldsmed.