Sommarförlovning

Hand i hand. Tillsammans!
Det finns inga speciella regler kring förlovning. Den är helt informell och mer en symbolisk handling av kärlek. Ett sätt att visa att två personer hör ihop, men som inte nödvändigtvis behöver gifta sig. Så välj en tid och plats som betyder något extra för er, kanske i kombination med semestern, en långhelg eller en fin sommarkväll. Gör det på ert sätt. Och förlovningsringarna hittar ni förstås i vårt stora utbud av designade kvalitetsringar tillverkade från grunden hos oss. Gravyren bjuder vi på.

SOMMARFÖRLOVNING

Sommaren erbjuder ett överflöd av natursköna platser och romantiska miljöer. Oavsett om du drömmer om att förlova dig på en solig strand, i en vacker trädgård eller under en stjärnklar himmel, så har sommaren allt du behöver för att göra din förlovning oförglömlig.

 • Vackra naturmiljöer: Sommaren ger tillgång till frodiga trädgårdar, stränder och natursköna parker som utgör en perfekt bakgrund för förlovningsbilder.
 • Långt dagsljus: De långa dagarna ger mer tid för utomhusaktiviteter och romantiska utflykter.
 • Varmt väder: Behagligt väder gör det möjligt att njuta av utomhusaktiviteter utan att behöva oroa sig för kyla.

Planera din perfekta sommarförlovning

Att planera en förlovning kräver noggrann förberedelse och omtanke. Här är några tips för att hjälpa dig att planera en oförglömlig sommarförlovning:

 1. Välj rätt plats: Tänk på platser som har en speciell betydelse för er båda, eller välj en ny plats som erbjuder vackra vyer och en romantisk atmosfär.
 2. Tidpunkt på dagen: Morgonljus eller solnedgång kan skapa magiska stunder och fantastiska fotomöjligheter.
 3. Anpassa efter vädret: Sommaren kan vara varm, så se till att ha en plan för att hålla er svala, som att välja en plats med skugga eller ha kalla drycker till hands.

Välj din ring

En av de viktigaste delarna av förlovningen är ringen. På Schalins erbjuder vi ett brett sortiment av förlovningsringar som passar alla smaker och stilar. Våra ringar är tillverkade med stor noggrannhet och en passion för hantverket, vilket gör dem till den perfekta symbolen för er kärlek.

 • Diamantringar: För en klassisk och tidlös känsla, välj en diamantring från vår kollektion.
 • Personliga gravyrer: Gör ringen ännu mer speciell med en personlig gravyr som ett datum, ett namn eller ett kärleksfullt meddelande.
 • Hållbara material: Våra ringar är tillverkade av ädelmetaller som guld, platina och palladium, vilket säkerställer deras hållbarhet och skönhet.

Inspirerande förlovningsidéer

För att göra din förlovning ännu mer minnesvärd, här är några inspirerande idéer för en sommarförlovning:

 • Strandförlovning: Skriv "Vill du gifta dig med mig?" i sanden och gå en promenad vid solnedgången.
 • Trädgårdsfest: Planera en romantisk picknick i en blomstrande trädgård och överraska din partner med ringen.
 • Båttur: Ta en privat båttur på en lugn sjö och förlova er mitt på vattnet under stjärnorna.