Parringar

Parringar

Hos Schalins är varje parring mer än bara ett smycke, det är en symbol för två hjärtans förening. Med drygt 80 års expertis erbjuder vi skräddarsydda parringar som speglar er kärlek och personlighet. Vårt engagemang ligger i att skapa tidlösa symboler för livets mest betydelsefulla ögonblick som håller i generationer.  

En ring till vardera partnern 

Eftersom varje kärleksrelation är speciell, skapar vi ringar som återspeglar varje pars personliga stil och gemensamma kärlekshistoria. Att som par bära matchande ringar är ett vackert sätt att visa er gemenskap och kärlek. Bland vårt utbud av parringar finner du ringar som kompletterar varandra, samtidigt som de står ut som enskilda smycken.  

Vi erbjuder ett brett utbud av designmöjligheter, från klassiska till moderna, slät, borstad eller elegant mönstrad yta för att säkerställa att era ringar harmoniserar med varandra samtidigt som de förblir tidlösa. 

Matchande förlovnings- och vigselring 

Parringar kan även bäras på ett och samma finger, exempelvis som en förlovningsring och en vigselring. Våra matchande förlovnings- och vigselringar är designade för att harmonisera perfekt på samma finger. Denna unika design ger en elegant och enhetlig look, och symboliserande både löftet vid förlovningen och bandet vid vigseln.  

Våra parringar kombinerar både komfort och stil, och säkerställer att de kan bäras tillsammans varje dag som en ständig påminnelse om er kärlek och gemensamma framtid. 

Parringar hos Schalins 

På Schalins är vi specialister på att skapa perfekta parringar. Vi vet att det är de små detaljerna som gör stor skillnad. Från design till färdig produkt, är varje steg i processen genomsyrat av passion och precision. 

Vi erbjuder en rad anpassningsalternativ för att göra era ringar personliga. Välj bland olika ädelmetaller, ädelstenar och finishar för att skapa en unik och matchande look. Vi erbjuder även kostnadsfri gravyr för att tillföra en ännu mer personlig prägel, vare sig det är ett datum, namn eller ett speciellt budskap. Varje detalj väljs av er, för att spegla er kärlekshistoria i minsta detalj. 

Parringar i olika ädelmetaller och design 

Variationen i ädelmetaller, design och ringbredder gör det möjligt för varje par att hitta ringar som passar just dem. Oavsett om ni föredrar klassiskt guld, modernt vitt guld, silver eller den unika lystern av platina, hittar ni garanterat ringar som passar er stil och era önskemål. 

Med eller utan diamanter 

Våra matchande parringar erbjuder en mångsidig kombination, där det är populärt att para ihop en diamantprydd ring med en slät ring. Alternativt väljer många par helt släta ringar för en subtil och tidlös elegans. Denna flexibilitet i design möjliggör för varje par att hitta ringar som perfekt återspeglar deras personliga stil. 

Val av ringbredd 

Alla våra ringar finns i ett brett spektrum av storlekar, vilket gör det enkelt för er att välja ringar i samma design fast i olika storlekar. Om ni är osäkra på ringstorlek rekommenderar vi att ni använder vår storleksguide och beställer ett storleksband för att säkerställa rätt passform innan ni gör ert slutgiltiga val. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med ert val av parringar.