Bilden visar hand med ring för herrar i silver

Ring för herrar i silver

Hos Schalins hittar du silverringar för herrar, framställda med passion och precision. Sedan 1944 har vår guldsmedja skapat handgjorda smycken som förenar traditionellt hantverk med modern design. Silverringar, med dess tidlösa elegans och unika karaktär, är både vackra och hållbara, perfekta för att symbolisera speciella ögonblick. 

Äkta silver hos Schalins 

Våra silverringar är tillverkade i äkta silver vilket innebär att legeringen huvudsakligen består av silver. För att kvalificeras som äkta silver måste innehållet vara minst 92,5% rent silver, med resterande 7,5% vanligtvis bestående av andra metaller så som koppar. Denna legering används eftersom rent silver är för mjukt för att forma varaktiga föremål. Vi på Schalins har 93,5% silver och 6,5% koppar. Vi har alltså en högre halt silver i våra ringar än andra leverantörer. Den högre andelen silver gör att metallen blir mer motståndskraftig mot oxidering, något som annars bidrar till en missfärgning på silvret.  

Äkta silver kännetecknas av dess hållbarhet och dess förmåga att behålla sin glans och skönhet över tid, vilket gör det till ett populärt val för smycken och andra dekorativa föremål. 

Ett populärt val av ädelmetall 

Silver är ett populärt val av ädelmetall för ringar, särskilt bland män. Detta beror på dess mångsidighet och förmågan att komplettera olika stilar och tillfällen. Oavsett om det är för dagligt bruk eller speciella händelser, ger en silverring från Schalins en elegant touch till din outfit. 

Klassiskt, stilrent och tidlöst 

Silverringar kännetecknas av dess klassiska och stilrena design. En ring är mer än bara ett smycke, det är ett uttryck för din personliga stil. Silvrets glans och elegans utstrålar tidlös skönhet och sofistikation. Dess diskreta lyster och mångsidighet gör det till ett perfekt val för både klassiska och moderna smycken. 

Silverringar för herrar hos Schalins 

Våra silverringar för herrar är utformade med både stil och komfort i åtanke. Oavsett om du letar efter en enkel slät ring eller något mer utarbetat, har vi en ring som passar din personliga stil. Varje ring skapas med omsorg och precision, vilket garanterar en ring som både ser bra ut och känns bra på fingret.  

Bland vårt utbud av silverringar för herrar finner du allt från släta ringar till mönstrade och flerfärgade ringar, i olika storlekar och bredder. Dessa designalternativ säkerställer att varje man kan hitta en ring som speglar hans unika personlighet och stil. Våra ringar kombinerar tidlös elegans med modern design, vilket skapar ett uttryck som är både sofistikerat och personligt.  

Silverringarnas mångsidighet 

Silverringar är perfekta som förlovningsringar och vigselringar med dess tidlösa charm, men passar även som eleganta accessoarer för vardagsbruk eller speciella tillfällen. Silverringarna är även idealiska som gåvor, exempelvis vid firande av jubileum eller vid personliga milstolpar.