Unika vigselringar

Unika vigselringar

Varför nöja sig med det som alla andra har när du kan ha något som verkligen är ditt? Ditt bröllop är en personlig och unik upplevelse, och vigselringarna bör också reflektera det. Genom att skapa dina egna unika vigselringar kan du försäkra dig om att du och din partner alltid bär med er något speciellt.

 Vi tror på kärleken. Vi tror också på att våga uttrycka känslor i såväl stort som smått. Kärlek kan dessutom uttryckas genom handling och vad passar då bättre än att uttrycka den med unikt utformade vigselringar?

Utforma din egen unika vigselring

Oavsett om du väljer en standardmodell eller att designa din egen ring kan du vara säker på att det resulterar i en, eller ett par, unika vigselringar. Att vara med i designprocessen är både roligt och enkelt. Det mesta som rör det egna bröllopet kräver noggrann eftertanke som inte sällan föregås av en längre tids planering. Att planera in tid för att designa sin egen vigselring känns därmed både rimligt och fullt genomförbart.

Det finns som du säkert förstår en hel del att tänka på när du ska designa din egen vigselring.

En bra start är att utgå från den höjd som din förlovningsring har, så de matchar fint tillsammans.

Sedan utgå från vilken legering du önskar, här behöver du inte ha samma som förlovningsringen utan väljer efter tycke och smak. 

Materialval

Det finns olika varianter av vigselringar. Du kan välja mellan rött eller vitt, och då är det inte vin vi pratar om utan guld. Även platina, silver, palladium eller titan är vanliga material till en vigselring. Varje legering har sin unika och stilren känsla.

Designverktyget RingTailor

Du kanske har en idé om hur du tror att din vigselring skulle kunna se ut? Med vårt designverktyg, RingTailor, kan du lätt realisera din vision. Allt från formen, storleken, metallen, till antalet och placeringen av diamanterna - allt är i dina händer.

Med hjälp av Schalins designverktyg RingTailor kan du lätt designa din egen ring. Detta ger dig en unik möjlighet att själv välja hur du vill att din vigselring ska se ut och se resultatet direkt i 3D.

RingTailor finns hos utvalda återförsäljare och du hittar dom här.

Kom ihåg att en vigselring inte bara är en symbol för kärlek, det är också en förlängning av din personlighet.