2023-06-03
Johanna 💜 Janne

Varmt grattis till att ni har sagt ja!

Vi på Schalins önskar det vackra bröllopsparet en livslång kärlek och en framtid fylld av glädje och äventyr tillsammans.

Johanna designade sin drömring

Tycker du att det är svårt att välja ring, designa din egen!

Att hitta en förlovnings- eller vigselring är inte det lättaste när det finns så många vackert skimrande alternativ att välja mellan. Ibland är det enkelt att välja ut sin favorit i våra kollektioner, men vi på Schalins vet också att drömringen kan vara en kombination av det bästa från flera olika ringar eller någonting helt nytt! På Schalins kan vi förverkliga dina önskemål och designa en ring som är helt unik för dig.

Johanna har tagit hjälp av en erfaren Schalins-återförsäljare för att skapa sin drömring. Genom att anpassa både formen på skenan och storleken på diamanten har hon skapat en helt personlig och perfekt ring som dessutom matchar hennes förlovningsring.

Inte nog med att Johanna har förälskat sig i Janne, hon har även blivit förälskad i vår serie "I'm in Love". I sin strävan efter den perfekta vigselringen har hon utgått från modellen Love 16 och skapat något helt unikt som symboliserar deras kärlek.

Gör som Johanna och designa din drömring.

Ta del av hennes bröllop och låt dig inspireras!

”TACK underbara ni för fantastisk hjälp med vigselringen. Den vackraste jag sett!

Hos våra utvalda återförsäljare har du också möjlighet att skapa din drömring i Schalins digitala Ring Tailor. Du ser resultatet direkt på skärmen. När du bestämt hur ringen ska se ut tillverkar vi den helt från grunden. Inom en vecka har du den i din hand. 

Kolla in våra ringar och hur det funkar med Ring Tailor. Det är riktigt smidigt och enkelt.

Fotograf: Daniel Ström

En fantastisk 50-årsfest förvandlad till ett oförglömligt bröllop

Den välplanerade 50-årsfesten överraskade gästerna genom att förvandlas till ett lika välplanerat bröllop. Det blev en magisk stund fylld av överraskning och glädje för alla när festen tog en oväntad och romantisk vändning.

Vi på Schalins arbetar med 100% återvunnet finguld, 100% fossilfri el och 100% konfliktfria diamanter.