Silverringar

drömmar i silver
ringar med diamanter
se modeller här
drömmar i silver
ringar utan diamanter
se modeller här

SILVERRINGEN LYSER STARKT PÅ TRENDHIMLEN

Silver är tillbaka. Vi ser att de stora modehusen tydligt lyfter silver i sina vårkollektioner. Även när det gäller smycken har guldet, som dominerat under flera år, fått konkurrens av silvret med sin rena elegans. Här kan du skapa egna effektfulla ringkombinationer i form av stacks med flera ringar på samma finger, på flera fingrar i bredd eller det klassiska med en eller två ringar på samma finger.

Mest populära förlovningsringarna i silver
Just nu är det klassiska silverringar helt utan stenar som är de mest omtyckta. Vissa föredrar rundade former, andra gillar raka linjer. De allra flesta ringar ur Schalins sortiment har en lätt kupad insida vilket gör att ringen sitter bekvämt på ditt finger. Vill du ha en förlovningsring med unik design, välj en ring med yta eller ett dekorativt mönster.

Matchande ringar
Matchande förlovningsringar i silver är ofta klassiskt släta och uppskattas av par som föredrar tidlös design. Silver har en klassisk och elegant charm med en vacker finish! Oavsett om ni väljer matchande ringar eller blandar olika design, hittar ni något som passar er båda i vårt stora urval av ringar. Ringar som återspeglar er stil och kärlek.